Huopakattopalvelut Oulussa ja muualla Suomessa – asennukset, huollot ja saneeraukset

Ota yhteyttä

Kiimingin Huopakatot Oy tarjoaa monipuoliset huopakattopalvelut pieniin ja suuriin kohteisiin Oulussa ja muualla Suomessa. Työntekijämme asentavat, huoltavat ja saneeraavat yli kymmenen vuoden kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla.

 

Meiltä löytyy runsaasti referenssejä. Olemme ehtineet palvella jo lukuisia rakennusliikkeitä, kotitalouksia, taloyhtiöitä, isännöitsijätoimistoja ja muita yrityksiä. Tulemme mielellämme maksuttomalle kartoituskäynnille ja annamme tarjouksen urakkaasi varten.

Uudiskohteet

Bitumikumikate eli huopakate soveltuu mainiosti kaikenlaisiin uudiskohteisiin aina teollisuushalleista omakotitaloihin ja loma-asuntoihin. Pitkän ikänsä ansiosta huopakate on edullinen vaihtoehto. Materiaali sietää erinomaisesti kosteutta ja Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Se pysyy elastisena vielä vuosikymmenienkin päästä. Valitsemalla huopakaton pääset lisäksi nauttimaan hiljaisuudesta myös pahimpina myrskypäivinä.

 

Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä! Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen, jolloin me soitamme sinulle.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Saneeraukset

Onko vanha kattosi jo nähnyt parhaat päivänsä? Kattosaneeraus kannattaa tehdä ajoissa, jotta vältät vioittuneen katon aiheuttamat isotkin kosteusongelmat ja muut haitat. Teemme saneeraukset avaimet käteen -periaatteella niin pieniin kuin isoihinkin kohteisiin. Pidämme huolen siitä, että työt etenevät mahdollisimman sujuvasti ja meistä ei jää riesaksi sotkua vaan pelkästään uusi komea katto. 

 

Ota yhteyttä ja pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille! Palvelemme Oulussa ja muualla Suomessa.

Huollot

Katto tulisi huoltaa ja sen kunto tarkistaa säännöllisin väliajoin. Hoitamattomalle huopakattopinnalle kertyy sammal- ja jäkäläkasvustoa, jonka juuret painuvat katosta läpi ja tekevät itsessään tuhoa. Kattoon voi muodostua repeämiä ja sen saumat voivat halkeilla. Säännöllinen huolto auttaa kattoa kestämään käytössä jopa 10–15 vuotta pidempään! Huollettuna bitumikaton ikä on yleensä noin 40–50 vuotta.

 

Aloitamme huoltotyöt tekemällä perusteellisen katon kuntotarkastuksen. Tämän jälkeen laadimme korjausehdotuksen ja pistämme katon kuntoon. Meiltä onnistuvat huollot sekä pieniin että isoihin kohteisiin. Palvelemme pääsääntöisesti rakennusliikkeitä, mutta tarjoamme palvelujamme myös kotitalouksille, taloyhtiöille ja isännöintitoimistoille.

Lumenpudotuspalvelut

Tarjontaamme kuuluu myös lumenpudotuspalvelut, jotka toteutamme turvallisesti, kaikkia sääntöjä noudattaen. Lumenpudotus kannattaa aina antaa ammattilaisen hoidettavaksi, sillä se täytyy tehdä suunnitelmallisesti ja oikeita välineitä käyttäen. Ammattilainen myös tietää, milloin lumi kannattaa katolta pudottaa.